Nézz szét digitális anyagaink között!

Fedezd fel összes letölthető anyagunkat, beleértve az ingyenes és megvásárolható tartalmakat is. Videók, tervezők, kurzusok, itt mindent megtalálsz. A linkek új oldalra visznek, ahol el tudod érni a választott anyagot!

Kiejtés fejlesztés

Amennyiben zavar a magyaros kiejtésed, úgy érzed, hogy emiatt nem értenek meg vagy emiatt nem mersz megszólalni, akkor ezt a kurzust neked készítettem. Megnézünk mindent, amire szükséged van, hogy szebb legyen a kiejtésed, letölthető anyagokat és kész edzésterveket kapsz, amivel akár 2 hónap alatt óriásit fog változni a kiejtésed és ezáltal az önbizalmad is!

3x tanulás (ingyenes videósorozat)

Ismerd meg milyen tanulói stílusok léteznek, fedezd fel te melyik vagy és tudd meg, hogyan hozhatod ki belőle a legtöbbet ennek az 5 részes ingyenes videósorozatnak a segítségével! Minden nap egy rövid, könnyen emészthető videót és rengeteg új tudást kapsz.

Business English átalakító

Ez a videósorozat, praktikus gyakorlati anyagokkal kiegészítve meg fogja változtatni azt, ahogyan az üzleti angolról gondolkozol. A kurzus során folyamatos élő támogatást és visszajelzést kapsz tőlem. 

Online kurzusok

Az önálló tanulást kedvelő, kezdő angolosoknak videó kurzusunkat ajánljuk, amely A1 és A2 szinten érhető el. Ezeket a kurzusokat elsősorban akkor ajánljuk, ha nincs időd magánórákra járni, ha szeretsz online tanulni akkor, amikor épp időd van rá, és ha nem szeretnél sok pénzt költeni nyelvkönyvekre.

A kurzusokra 100% pénzvisszafizetési garancia is jár, ha nem vagy elégedett.

Nem vagy biztos benne,
hogy melyik szolgáltatásunkra van szükséged?
Töltsd ki 1 perces kérdőívünket

Cégek, akik már bizalmat
szavaztak nekünk